Banda de acces direct din strada Nicolae Iorga spre Nord în bulevardul Tineretului a devenit funcţională, iar restricţiile de trafic din zona Casei Tineretului au fost ridicate

Marţi, 8 iunie, restricţiile de trafic care restrângeau la o bandă traficul auto pe bulevardul Tineretului în zona intersecţiei cu strada Nicolae Iorga au fost eliminate odată cu finalizarea lucrărilor la banda de acces direct din strada Nicolae Iorga în cea mai aglomerată arteră de circulaţie din Ostroveni. Această sistematizare a traficului auto a fost gândită pentru a facilita ieşirea autovehiculelor de pe străzile Ostroveni şi Nicolae Iorga spre podul Tineretului peste râul Olăneşti, situaţie care, înainte de începerea lucrărilor, dădea naştere la ambuteiaje de proporţii, mai ales la orele dimineţii.

Lucrările rămase de executat – lărgirea carosabilului în vecinătatea Grădiniţei Ostroveni 3, relocarea trecerii de pietoni, trasarea marcajelor de ghidare, montarea de gărduleţe etc. – se vor derula fără afectarea majoră a traficului auto. Primăria municipiului mulţumeşte tuturor conducătorilor auto pentru înţelegerea de care au dat dovadă pe parcursul desfăşurării acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente