Două noi grupe de creşă în Râmnicu Vâlcea – primarul Mircia Gutău a verificat sălile de la Creşa ”Sud” şi Creşa ”Nord 1”

Joi dimineaţa, primarul Mircia Gutău şi viceprimarul Eusebiu Veţeleanu au verificat sălile ce urmează să găzduiască, începând cu 9 septembrie, două noi grupe de creşă în municipiul Râmnicu Vâlcea. Prima oprire a fost la Creşa ”Sud”, ce funcţionează în localul Grădiniţei ”Dumbrava minunată” din Calea lui Traian, unde edilul-şef a apreciat calitatea mobilierului achiziţionat şi modul în care a fost amenajată sala pentru noua grupă de creşă. Cu această ocazie, primarul Gutău a discutat şi cu prof. Mihai Fârtat, directorul Şcolii nr. 4 (centrul bugetar în cadrul căruia funcţionează Grădiniţa ”Dumbrava minunată”), pe care l-a asigurat de intenţia Municipalităţii de a demara, până la finele anului, procedurile pentru construirea unei săli de sport, atât de necesară acestei unităţi de învăţământ gimnazial.

Aceeaşi impresie bună a făcut-o şi sala amenajată la Grădiniţa Nord 1 pentru cea de-a doua nouă grupă de creşă. Primăria municipiului a finanţat dotările necesare pentru aceste săli (mese, scaune, dulăpioare, pătuţuri etc.) şi va acoperi cheltuielile cu personalul necesar angajat suplimentar – şase îngrijitori şi doi bucătari. Din acest an şcolar, Municipalitatea gestionează 7 creşe în Râmnicu Vâlcea totalizând 16 grupe de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente