Festivalul “Bucurie în Mișcare” Râmnicu Vâlcea a adus mii de iubitori ai mișcării împreună, în Scuarul Mircea cel Bătrân

Asociația 11even şi Kaufland România, în parteneriat cu Asociaţia SMILE şi Leo Cozia, au organizat în 25 și 26 mai 2019, o nouă ediție a festivalului „Bucurie în Mișcare”. Evenimentul a ajuns la Râmnicu Vâlcea mulțumită celor care s-au mobilizat și au adunat puncte pentru orașul lor, postând pe rețelele de socializare poze şi filmulețe cu ei în competiția „Hai în Pauza de Mișcare”. 


Evenimentul din acest an a fost organizat împreună cu o serie de susținători ai mișcării din Râmnicu Vâlcea, ONG-uri și Cluburi Sportive și a beneficiat de implicarea unei echipe de 120 de voluntari. Festivalul a debutat cu un Carnaval la care au participat voluntari și diverse personaje îndrăgite de copii și s-a terminat, aseară, cu un moment spectaculos, „Din toată inima pentru România”, la care au participat sute de vâlceni ce au sărbătorit lansând baloane și fumigene colorate. 
Organizatorii estimează că peste 5000 de persoane au trecut prin spațiul dedicat evenimentului și au participat la activități, în cele două zile de festival. Cele mai de succes activități au fost cățărarea la panou și tirul cu arcul – la fiecare s-au înregistrat peste 700 de participanți. 50 de vâlceni de toate vârstele au înfruntat temperaturile prânzului și au participat la Crosul Bucurie în Mișcare. 


În prima zi de festival au ajuns la Râmnicu Vâlcea 100 de copii din mediul rural, de la Școala Gimnazială Crizbav, județul Brașov, care au primit cadou o excursie de o zi la Bucurie în Mișcare, drept răsplată pentru că au participat la competiția „Fă mișcare în pauza mare”. 
Ei fac parte din cei peste 1300 de elevi din 31 de școli de la sat care vor participa la cele 13 festivaluri Bucurie în Mișcare organizate anul acesta și se vor alătura, astfel, zecilor de mii de copii, tineri și adulți așteptați să ia parte la una din cele mai mari campanii de promovare a mișcării din țara noastră. 


Multumim tuturor sponsorilor si partenerilor nostri, fără de care nu reuşeam să facem un eveniment de nota 10 : Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Poliţia Locală, Jandarmeria Vâlcea, Poliţia Mun. Râmnicu Vâlcea, Poliţia Rutieră, Pieţe Prest, ADP etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente