Fronturi de lucru deschise în toate zonele Râmnicului

La acest moment, în municipiul Râmnicu Vâlcea se află în derulare o serie de investiţii edilitare în domenii dintre cele mai diverse şi aflate în diferite stadii de implementare.

Asfaltări pe străzile Straubing şi Bâlciului

Direcţia Administrării Domeniului Public este pe cale să finalizeze asfaltarea de pe str. Straubing, lucrare ce a afectat o porţiune de 1,5 km din această arteră de circulaţie, aflată într-o stare foarte deteriorată. Lucrările se vor finaliza la începutul săptămânii viitoare, după care se va trece la trasarea marcajelor rutiere. În paralel, DADP derulează o altă asfaltare de amploare pe str. Bâlciului, unde lucrările se desfăşoară într-un ritm susţinut.

Se modernizează şi se vor pune în funcţiune fântânile arteziene de la Complexul Nord

Zona Complexului Nord se va putea bucura de un plus de răcoare odată cu reabilitarea celor două fântâni arteziene amplasate pe Calea lui Traian (lângă Biserica Sfinţii Petru şi Pavel) şi în Piaţa Nord, lângă clădirea-rotondă. Lucrările au demarat de câteva zile şi se estimează că se vor finaliza în următoarele două săptămâni. Aceste structuri se vor alătura celorlalte şapte deja aflate în funcţiune în municipiu: în parcul din faţa Casei Tineretului din Ostroveni, în Scuarul Revoluţiei, în Parcul Mircea cel Bătrân, în Scuarul Mircea cel Bătrân, în Parcul Zăvoi lângă Teatrul”Ariel”, în faţa Gării CFR şi pe lacul din Zăvoi (unde sunt în curs de execuţie lucrări de curăţire şi vopsire).

Lucrările la Grădiniţa nr. 16 din cartierul Nord sunt în grafic

Lucrările la Grădiniţa nr. 16 din cartierul Nord al municipiului, obiectiv finanţat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, sunt în grafic. Viitorul imobil va avea parter şi un etaj mansardat şi va fi înconjurat de o curte unde vor fi amplasate un loc de joacă, un loc de odihnă pentru personalul de supraveghere, dar şi pentru părinţi sau bunici, spaţii verzi şi o grădină cu flori. Conform contractului, lucrările – demarate în urmă cu trei luni – urmează să se finalizeze în aprilie 2020.

Zona Şcolii gimnaziale ”Anton Pann” va deveni un punct de atracţie pentru cartierul Ostroveni

Spaţiul din jurul Şcolii gimnaziale ”Anton Pann” se află într-un amplu proces de modernizare. La acest moment este aproape de finalizare amenajarea parcului din faţa unităţii de învăţământ, unde s-a montat covor poliuretanic cu decoraţiuni specifice, s-a aşternut gazon şi s-au amplasat băncuţe. În imediata apropiere, sunt în desfăşurare lucrările de amenajare a unui spaţiu de recreere complex – loc de joacă, spaţiu verde, zonă de fitness etc. – a cărui finalizare este estimată în primele zile ale lunii august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente