În parteneriat cu Primăria municipiului, la sfârşitul acestei luni se va desfăşura Concursul Naţional de Automodele şi Navomodele „CUPA RÂMNICULUI”

A devenit o tradiţie pentru Palatul Copiilor din municipiul Râmnicu Vâlcea să organizeze, în fiecare an, Concursul Naţional de Automodele şi Navomodele „CUPA RÂMNICULUI”. 
Acest sport tehnico-aplicativ, foarte îndrăgit de elevi şi tineri, contribuie la diversitatea şi diversificarea manifestărilor tehnico-aplicative organizate la nivelul municipiului nostru, care are o agendă destul de încărcată în domeniul artistic, în detrimentul celor tehnico-aplicative.
Pentru a echilibra balanţa, organizarea celor unsprezece ediţii anterioare a acestui eveniment, a completat în mod fericit paleta manifestărilor tehnice de care râmnicenii au nevoie pentru satisfacerea şi completarea vieţii spirituale.


În acest an, evenimentul este la a XII-a ediţie.
De-a lungul ediţiilor anterioare, au participat sute de elevi şi tineri din peste 25 de judeţe ale ţării, participarea lor a dus şi duce în continuare la promovarea spiritului de competiţie, armonizarea educaţiei tehnice şi cultural-civice, socializare, cunoaşterea realităţilor vâlcene, turism, schimb de experienţă în domeniul modelismului. 
Pentru ediţia din acest an dorim să avem prezente 25 de judeţe după cum urmează: Alba, Arad, Argeş, Bistriţa, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Mehedinţi, Municipiul Bucureşti, Olt, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş, Vaslui şi Vâlcea. 
Sunt aşteptate să participe echipele reprezentative din Palate şi Cluburi ale elevilor, dar şi din şcoli şi licee care au echipe formate. 
Pot participa mai multe echipe din acelaşi judeţ, din localităţi sau cluburi diferite în aşa fel încât să avem o participare de peste 30 echipaje.

Programul evenimentului, care se va desfăşura pe o perioadă de cinci zile, este următorul:

Ziua I-a: 24.07.2019 – sosirea echipajelor, amenajarea expoziţiei;
Ziua a-II-a: 25.07.2019 – deschiderea oficială, vizitarea expoziţiei, concurs de navomodele;
Ziua a-III-a: 26.07.2019 – concurs on road automodele, parcarea Shopping City Rm. Vâlcea;
Ziua a-IV-a: 27.07.2019 – concurs off road automodele, premierea, închiderea oficială;
Ziua a-V-a: 28.07.2019 – plecarea echipajelor.

Toate ediţiile anterioare au fost finanţate numai cu ajutorul sponsorilor şi partenerilor, care au dat dovadă de sensibilitate şi de receptivitate la acest gen de activitate, mai puţin cunoscută de public, dar foarte atractivă.

Coordonator activitate,
Profesor Tîrcă Gheorghe
Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente