Liceul Sanitar ”Antim Ivireanul” are o nouă sală de sport

Primarul Mircia Gutău a inaugurat luni, 14 septembrie, noua sală de sport a Liceului Sanitar ”Antim Ivireanul”, realizată prin Compania Naţională de Investiţii. Noua structură şcolară – modernă şi elegantă – are o tribună generoasă de 102 locuri, un teren multifuncţional (baschet, tenis, volei) de 754 mp, precum şi zone anexe foarte necesare – un spaţiu de primire, un cabinet medical de prim-ajutor, vestiare pentru profesori, elevi şi eleve, un oficiu, grupuri sanitare, centrală termică etc.

Edilul-şef s-a arătat încântat de calitatea lucrărilor executate şi de faptul că cei peste 1.000 de elevi ai prestigiosului liceu din Nordul oraşului au acum un spaţiu adecvat în care să-şi desfăşoare pregătirea fizică, incomparabil cu cele două săli de curs de câţiva zeci de metri pătraţi în care se derulau înainte orele de sport. Investiţia a fost demarată la începutul lunii martie a anului trecut, iar bugetul local a fost angajat doar pentru lucrările de utilităţi şi sistematizare verticală, care au însumat 765.000 lei.

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea are în derulare şi alte investiţii prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii: o bază sportivă la Goranu şi un bazin acoperit de înot şcolar în Ostroveni – deja aprobate, sau extinderea şi modernizarea Sălii Sporturilor ”Traian” şi un bazin de înot şcolar în zona Nord – aflate pe lista de aşteptare.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente