Mesajul primarului Mircia Gutău cu ocazia Zilei Veteranilor de Război

Stimaţi veterani de război,
Onorată asistenţă,

Ne reunim în această zi la o sărbătoare dedicată veteranilor de război, în care ne exprimăm recunoştinţa pentru faptele lor de arme care au făcut posibilă România de astăzi. Este unul din multele momente în care suntem datori cu un gând de mulţumire la adresa tuturor celor care nu au pregetat să-şi pună viaţa în primejdie pentru a apăra ţara aceasta şi oamenii ei, în mult prea multele războaie în care am fost târâţi.

Ziua Veteranilor de Război ar trebui în fiecare zi. Este şi motivul pentru care administraţia municipală a Râmnicului a gândit o serie de măsuri, permanente, care să vizeze vârstnicii noştri şi veteranii de război, ca un mod de a ne exprima gratitudinea pentru meritele acestor oameni deosebiţi. Şi vă asigur că vom continua în acest demers al nostru de apreciere a faptelor celor care au luptat, cu braţul sau cu mintea, pentru lucrurile de care ne bucurăm astăzi.

Cinste şi onoare tuturor veteranilor de război ai Vâlcii şi cele mai alese gânduri de respect din partea întregii comunităţi locale a Râmnicului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente