Mesajul primarului Mircia Gutău la aniversarea a 130 de ani de existenţă a Colegiului Naţional ”Alexandru Lahovari”

De 130 de ani, Colegiul Naţional ”Alexandru Lahovari” modelează generaţii, construieşte caractere, lansează personalităţi de calibru naţional şi formează o întreagă comunitate locală. Între zidurile acestei clădiri – devenită un adevărat simbol al oraşului – se desfăşoară zi de zi, semestru după semestru, an după an, cea mai importantă etapă din viaţa fiecărui om care se doreşte a fi un Cetăţean al acestei lumi: instruirea şcolară. La ce nivel? Rezultatele de excepţie obţinute constant de elevii Colegiului Naţional ”Alexandru Lahovari” vorbesc de la sine despre calitatea deosebită a procesului de învăţământ de aici.

Suntem acum la momentul la care putem să ne facem planuri de relansare, după mai bine de un an în care pandemia de coronavirus ne-a modificat radical viaţa. Învăţământul de toate gradele a fost, după părerea mea, cel mai afectat şi cu consecinţele cele mai dramatice. Este mult de recuperat, iar pe Dumneavoastră – profesori şi elevi – vă aşteaptă o perioadă de mari şi intense eforturi. Dar sunt convins că într-o astfel de unitate şcolară de prestigiu, regresele acumulate vor fi surmontate complet, iar lucrurile vor intra cât mai repede în normalul pe care ni-l dorim cu toţii.

Primăria Municipiului vă va fi – ca întotdeauna – alături şi vă va sprijini în segmentele pe care are responsabilităţi, astfel încât, din punct de vedere material, elevilor şi profesorilor de aici să nu le lipsească nimic. Şi sunt convins că în această vară, după rezultatele de la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, voi avea bucuria să premiez cât mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional ”Alexandru Lahovari” pentru mediile de 10 care dovedesc excelenţa în educaţie!

La mulţi ani plini de succese tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente