Precizări referitoare la amplasarea unui material informativ despre votul la prezidenţiale

Sursa foto: antena3.ro

Ca urmare a unor postări apărute recent în mediul on-line referitoare la amplasarea unui material informativ ce făcea referire la alegerile din data de 24 noiembrie (turul II al scrutinului prezidențial), Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea face următoarele precizări:


Materialele informative aferente alegerilor prezidențiale din această lună au fost editate și listate atât pentru turul I din data de 10 noiembrie, cât și pentru un eventual tur II, după care au fost distribuite salariaților primăriei care sunt repartizați pe diverse zone ale municipiului. Dintr-o eroare umană, într-o situație strict punctuală, în locul anunțului referitor la data de 10 noiembrie a fost pus cel aferent datei de 24 noiembrie. Această eroare a fost remediată în cursul dimineții prin amplasarea anunțului corect.


Faptul că din această greșeală s-a tras concluzia unei intenții de dezinformare sau de încălcare a legii este o exagerare cu rea-voință și o luare în derizoriu a activității Primăriei municipiului de pregătire a acestui scrutin, proces ce implică resurse umane și materiale importante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente