Primăria municipiului a organizat o şedinţă la Arenele ”Traian” pentru a media între propunerile locuitorilor şi interesele agenţilor de pe strada Ferdinand

Luni, 24 august, la ora 11.00, Primăria municipiului a convocat o întâlnire la Arenele ”Traian” în care au fost dezbătute propunerile privind desfăşurarea traficului auto pe strada Ferdinand şi pe străzile adiacente venite din partea locuitorilor şi a reprezentanţilor societăţilor comerciale care funcţionează în această zonă. Pe de o parte, cetăţenii au venit cu propunerea de instituire a unui sistem de sensuri unice în pereche pe străzile Ferdinand şi Banu Mărăcine, din dorinţa de fluidizare a circulaţiei şi de reducere a zgomotului urban, diurn şi mai ales nocturn, din ce în ce mai intens în zonă.

În contradictoriu, un grup de agenţi economici susţin menţinerea actualelor reglementări, invocând faptul că o schimbare de orice fel le-ar afecta afacerile. Cu această ocazie, au fost prezentate mai multe variante de soluţionare a obiecţiilor ridicate (printre care şi crearea unei ieşiri din Autogara Lex-Im-Pol, pe terenul deţinut de Shopping City, direct în sensul giratoriu de pe strada Ferdinand), în intenţia, asumată de primarul Mircia Gutău, de adoptare a unor măsuri care să mulţumească pe cât mai mulţi dintre cei ce trăiesc şi lucrează în zonă.

Întâlniri de acest gen, organizate ca preambul la decizii administrative importante, se vor desfăşura şi în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente