Primăria Râmnicului pune ordine într-o zonă aglomerată din Ostroveni

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia Administrării Domeniului Public, a derulat în ultimele zile o campanie intensă de asfaltări şi marcaje rutiere pe alei, străzi şi parcări din jurul blocului A17 din Ostroveni – lângă Casa Tineretului.

Pe o suprafaţă de peste 2.000 mp s-au făcut asfaltări cu aproximativ 300 de tone de asfalt într-o zonă în care, în ultimii ani, a mai fost realizată o parcare (pe strada Nicolae Iorga), un parc şi un loc de joacă în spaţiul din interiorul blocului A17, iar în perspectivă se doreşte amenajarea unei noi parcări, pe două niveluri, în faţa Casei Tineretului. DADP, care a demarat lucrările din Ostroveni după ce a finalizat asfaltarea trotuarelor de pe strada Ferdinand, va începe din acest week-end asfaltarea aleilor din zona blocurilor CPL de pe strada Mihai Viteazu.

.

Un răspuns

  1. Ati promis verbal si in scris ca asfaltati strada Nicolae Labiș și Aleea Doru Popian din jrul blocului B4 și SC Hidroelectrica SA. Va rog sa reamenajati locurile de parcare de pe aceste strazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente