Primarul Mircia Gutău a inaugurat un nou loc de joacă în cartierul Nord

Miercuri, 2 septembrie, primarul Mircia Gutău a inaugurat un nou loc de joacă în cartierul Nord, pe strada Henri Coandă, vizavi de noul sediu al Liceului de Arte ”Victor Giuleanu”. Spaţiul, în suprafaţă de 240 mp şi dotat cu un complex de joacă şi mai multe echipamente specifice, a fost creat ca urmare a solicitărilor părinţilor de la blocurile din imediata vecinătate, care au dorit un loc de joacă sigur şi modern în apropierea locuinţelor lor.

Cu acest prilej, primarul Mircia Gutău a verificat şi stadiul lucrărilor la noul parc ce urmează să se finalizeze în curând pe suprafaţa de teren a Liceului de Arte ”Victor Giuleanu”, aflată de-a lungul străzii Henri Coandă.
Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea a reabilitat sau construit de la zero zeci de locuri de joacă în ultimii ani. Ca o recunoaştere a acestor eforturi, Municipalitatea a primit la finele anului 2017 Premiul de Excelenţă pentru proiectul ”Amenajarea spaţiilor verzi şi a locurilor de joacă în Râmnicu Vâlcea” în cadrul Galei Administraţie.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente