Primarul Mircia Gutău mulţumeşte râmnicenilor!

Le mulţumesc tuturor cetăţenilor municipiului pentru modul extraordinar în care au înţeles să se comporte în astfel de vremuri dificile!

Ne aflăm la capătul a două luni de stare de urgenţă, o perioadă dificilă, cum nu credeam că vom vedea vreodată. Ne-a fost dat în aceste două luni să auzim de milioane de infectări şi de sute de mii de victime de pe întreg mapamondul, să împărtăşim drame uriaşe, să ne trăim viaţa cu teamă şi sub constrângeri fără precedent, animaţi doar de speranţa că lucrurile se vor întoarce, cât mai repede, la normal.

Din fericire pentru noi, la finele acestei stări de urgenţă Râmnicu Vâlcea şi judeţul Vâlcea se situează pe o poziţie extrem de bună la nivel naţional, cu un număr foarte mic de persoane afectate de această nouă boală. Este o situaţie datorată atât măsurilor luate de autorităţi, la timp şi pe multiple planuri, cât şi modului în care râmnicenii, în marea lor majoritate, s-au conformat restricţiilor impuse, mai ales în contextul sărbătorilor de Paşti şi de 1 Mai.

Această disciplină, pe care am dovedit-o cu toţii, ne-a salvat de la o situaţie ce putea fi mult mai gravă şi vă asigur că Municipalitatea Râmnicului va face în continuare toate eforturile necesare pentru a proteja comunitatea locală. Le mulţumesc tuturor cetăţenilor municipiului pentru modul extraordinar în care au înţeles să se comporte în astfel de vremuri dificile! Şi, chiar dacă cele mai multe restricţii vor fi ridicate începând de mâine, îi rog să manifeste şi pe mai departe aceeaşi responsabilitate, astfel încât, sa putem sa ne bucurăm din nou, cum se cuvine, de orașul nostru minunat!

Mircia GUTAU
Primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente