S-au încheiat lucrările pe podul Tineretului, sunt în curs de finalizare cele de pe bd. Tudor Vladimirescu, iar miercuri, 22 aprilie, începe reabilitarea străzii Ferdinand

Înaintea sărbătorilor pascale s-au încheiat lucrările de reabilitare de pe bulevardul Tineretului – segmentul care se suprapune cu podul peste râul Olăneşti, cuprins între intersecţiile cu străzile Nicolae Iorga (la Sud) şi Gib Mihăescu (la Nord). În cadrul investiţiei, în afara turnării unui strat de covor asfaltic, s-au trasat marcaje rutiere, s-au amenajat insule mediane şi triunghiuri separatoare de sensuri de mers în zona giratoriului de la Casa Tineretului, iar pentru creşterea siguranţei pietonilor s-au montat două semafoare cu buton la Catedrala Ostroveni şi la corespondenţa Kaufland – Family Center.

În cadrul aceluiaşi proiect, în următoarele zile se vor încheia şi lucrările de pe bulevardul Tudor Vladmirescu, iar miercuri, 22 aprilie, va demara reabilitarea străzii Ferdinand, o arteră de circulaţie cu o mare încărcătură de trafic auto odată cu darea în folosinţă a ansamblului rampelor la pasajul Tudor Vladimirescu, în luna noiembrie a anului trecut.

Lucrările de pe această stradă în lungime de un kilometru şi cu o suprafaţă de 8.000 mp vor dura aproximativ trei săptămâni şi se vor derula fără blocarea completă a circulaţiei rutiere, ci doar cu restricţii alternative, de pe un sens pe altul; conducătorii auto ce vor tranzita strada Ferdinand sunt rugaţi să circule cu atenţie în următoarea perioadă şi să respecte indicaţiile agenţilor de dirijare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente