SCM Ramnicu Valcea vs. ZRK Buducnost, vineri, 1 noiembrie, ora 18:30

SCM Râmnicu Vâlcea va înfrunta vineri, 1 noiembrie, pe teren propriu, campioana Muntenegrului, Buducnost Podgorica într-un meci contând pentru etapa a 4-a din Liga Campionilor, Grupa C, la handbal feminin. Fetele noastre vin după două înfrângeri consecutive în Ligă suferite contra celor de la Brest şi chiar adversara de vineri, Buducnost.

SCM se află în acest moment pe locul 3 în grupă cu doar 2 puncte obţinute în primele 3 partide şi dacă doreşte să avanseze în fazele eliminatorii ale competiţiei este obligată să câştige meciul de pe teren propriu contra muntenegrencelor.

În altă ordine de idei, antrenorul Florentin Pera, 39 de ani, a avut duminică noapte ceva probleme de sănătate şi a fost dus de urgenţă cu salvarea la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru a fi supus unor investigaţii medicale amănunţite.

 „Duminică noapte s-a simțit rău și luni dimineață a fost dus de urgență la spital. Nu sunt probleme la inimă, au fost niște dureri abdominale pe care mulți le-au interpretat altfel. Din cauza stresului și a oboselii acumulate de-a lungul timpului, antrenorul nostru s-a simțit rău„, a declarat președintele SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu, conform GSP.ro.

S-au făcut investigații, a făcut un EKG, cu siguranță nu are problemă la inimă. Tensiunea sa a fost foarte bună. A rămas însă pentru o noapte internat în spital pentru a continua toate investigațiile. În zilele următoare, probabil va merge să facă și un control la o clinică specializată„, a adăugat Verigeanu.

Aș vrea să mulțumesc întregului personal de Spitalul Județean Vâlcea, domnului director Dan Ponoran, dar și doamnelor doctore Bănică și Columbeanu, care au fost prompți în solicitările noastre„, a spus Verigeanu.

Antrenamentul de luni seara al campioanei României a fost pregătit de Pera, dar a fost condus de „secunzii” Mia Rădoi și Ildiko Kerekeș Barbu.

Miercuri, cel mai târziu joi, Florentin Pera se va întoarce la antrenamente. Cu siguranță, la meciul cu Buducnost, SCM Rm. Vâlcea îl va avea pe bancă pe antrenorul său, cel cu care am câștigat atâtea meciuri importante„, a subliniat Verigeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente