Viceprimarul cu foarte mult timp liber evoluează acum pe plan literar, trecând de la basmele înșirate în campania electorală la proverbe și zicători. – Mircia Gutău

Viceprimarul cu foarte mult timp liber evoluează acum pe plan literar, trecând de la basmele înșirate în campania electorală la proverbe și zicători.

Viceprimarul cu foarte mult timp liber evoluează acum pe plan literar, trecând de la basmele înșirate în campania electorală la proverbe și zicători – nu e neapărat ceva rău, doar că nu cred că pentru asta l-au votat unii dintre râmniceni.

Cât privește „geniala” sa idee de a lua în patrimoniul public al municipiului terenul fostei unități militare fără a da nimic în schimb actualului administrator – Universitatea din Pitești – îl anunț că aceasta a și fost intenția inițială, demarată încă din 2006 (adică la un an după desființarea unității militare). Chiar și după HG 918/2008 care dădea terenul în administrarea Universității din Pitești, demersul municipalității – concretizat prin hotărâri ale Consilului Local din 2009, 2011 și 2012 – nu a presupus nici un schimb imobiliar.

Doar după eșecul acestor inițiative a fost luată în considerare și varianta unui schimb cu un imobil adecvat desfășurării activității Universității din Pitești – abordare evident mult mai agreată de către Guvern și în baza căreia s-au făcut progrese evidente. Și poate chiar am fi reușit concretizarea acestei intenții, dacă parlamentarii PNL nu ar fi acționat ca niște „Gică Contra” punându-și de-a curmezișul toate relațiile de la nivel înalt, pe care Doamne ferește să le folosească și spre binele comunității care i-a trimis în Parlament!

Să vii acum să te urci din mers în trenul ăsta pe care zeci de oameni îl țin în mișcare de aproape 15 ani încoace și să spui că tu ai fi ales altă direcție când singura ta contribuție a fost sabotarea întregului proces e de-a dreptul fraudulos și penibil!

Am să închei și eu cu un proverb foarte potrivit viceprimarului liberal și parlamentarilor PNL care lucrează contra Râmnicului: „Cine seamănă vânt, culege furtună!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente