Viceprimarul Eusebiu Veţeleanu a inaugurat lucrările de reabilitare de la Grădiniţa Copăcelu

În cadrul programului investiţional de asigurare a unei baze materiale cât mai moderne şi sigure pentru învăţământul preuniversitar din Râmnic, mai ales în contextul începerii, în condiţii speciale, a noului an şcolar, viceprimarul Eusebiu Veţeleanu a inaugurat lucrările realizate în ultima perioadă la Grădiniţa nr. 11 Copăcelu.

La această unitate care instruieşte două grupe totalizând 30 de preşcolari au fost făcute reabilitări ale finisajelor interioare, la sălile de clasă şi la grupurile sanitare, la instalaţiile termice şi electrice, au fost montate pardoseli cu parchet laminat şi gresie şi s-au făcut noi compartimentări.

Viceprimarul i-a asigurat pe responsabilii din sistemul de învăţământ din municipiu că investiţiile dedicate creării unor condiţii cât mai bune pentru preşcolari şi elevi vor continua în ritm susţinut. Cu această ocazie, Eusebiu Veţeleanu s-a întâlnit şi cu reprezentanţii Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Băbeni – instituţie ce administrează, în baza unei hotărâri de Consiliu Local, o parte din imobilul în care funcţionează Grădiniţa Copăcelu – cu care a discutat o serie de aspecte vizând mai buna administrare a spaţiului aferent imobilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente