Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în dată de 1 octombrie. Cu acest prilej, Căminul de Bătrâni din municipiul Râmnicu Vâlcea a organizat un eveniment pentru cei aflați acolo, cu baloane, dulciuri și un program de special: moment de dans-zumba cu binecunoscutul instructor de fitness Andrei Osanu. Acest eveniment ne amintește și nouă cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta pe care o au, amintindu-ne de proverbul „cine n-are un bătrân acasă, să-și cumpere„.

La eveniment a fost prezentă și viceprimarul Carmen Preda, care s-a alăturat „gazdelor”, participând totodată la activitățile pe care acestea le desfășurau. De asemenea, a transmis și un mesaj călduros de „LA MULȚI ANI” tuturor seniorilor din partea primarului Mircia Gutau!

Administraţia locală a municipiului Râmnicu Vâlcea asigură o serie de facilităţi persoanelor vârstnice, atât în conformitate cu legislaţia naţională, cât şi în baza unor reglementări locale. Pensionarii au la dispoziţie cinci cluburi situate în mai multe cartiere din municipiu, în care aceştia pot socializa şi îşi pot petrece timpul jucând table, şah sau rummy.

La mulți ani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente