Cartierele Căzăneşti, Copăcelu şi Goranu au fost branşate la sistemul de canalizare al Municipiului Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău

Cartierele Căzăneşti, Copăcelu şi Goranu au fost branşate la sistemul de canalizare al Municipiului Râmnicu Vâlcea

Sursa: gazetavalceana.ro

Cetăţenii cartierelor Căzăneşti, Copăcelu şi Goranu au motive de bucurie deoarece primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a anunţat într-o conferinţă de presă susţinută vineri, 28 februarie, faptul că lucrările la sistemul de canalizare au fost finalizate şi cartierele anterior menţionate pot beneficia acum de acest sistem. În trecut, sistemul de canalizare a fost proiectat greşit, însă după ce Mircia Gutău şi-a preluat mandatul lucrurile s-au schimbat şi, după ani de muncă, cartierele Căzăneşti, Copăcelu şi Goranu pot beneficia de sistemul de canalizare al municipiului.

Vreau să fac un anunţ extraordinar de important pentru cetăţenii din Căzăneşti, Copăcelu şi Goranu. Aşa cum am promis, s-a dat drumul la sistemul de canalizare. Este un lucru pe care l-am aşteptat de foarte mult timp. A trebuit să tragem zi şi noapte să ne putem încadra în programul european, altfel eram expuşi să dăm banii înapoi. Vreau să reamintesc că sistemul de canalizare s-a început greşit, băgându-se canalizarea prima dată pe străzi şi abia apoi făcându-se canalul colector.

În momentul în care am preluat mandatul, am stopat acest lucru şi am făcut canalul colector cu cele opt staţii de pompare. După aceea, fiecare străduţă se poate branşa în canalul colector şi devine funcţional. Înainte au fost nişte incidente, pentru că oamenii s-au branşat la sistemul care era făcut greşit, iar unora le-a ieşit mizeria în casă. Pentru strămutaţii de la Căzăneşti este un lucru extraordinar. Ştiţi că acolo era o fosă pe care trebuia să o golim cel târziu la două zile şi era un miros groaznic.

Acum, însă, toată zona respectivă este branşată la canalizarea oraşului Este un lucru extraordinar şi vreau să le mulţumesc celor de la Apavil pentru toată munca şi implicarea. Este adevărat că mai sunt case care trebuie să se branşeze la strada principală, dar acum fiind funcţională conducta principală este doar o chestiune de timp, să-şi facă contracte şi fiecare, în funcţie de posibilităţi, să se poată branşa” – a declarat primarul Mircia Gutău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente