Mircia Gutău exclude o alianţă cu PSD!

Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, a dorit să elimine orice speculaţii referitoare la o posibilă alianţă cu PSD şi a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că va candida pentru un nou mandat de primar al Râmnicului de pe lista Partidului Ecologist Român, excluzând orice alianţă de natură juridică electorală cu social democraţii.

Aşa cum am repetat, voi candida pe listele Partidului Ecologist Român, nu vom face nicio alianţă. PER este partidul care mi-a întins o mână când celelalte partide politice mari făceau pe fetele mari. Cu PSD am avut un contract care a funcţionat bine pentru judeţ, dar este exclusă orice alianţă cu social-democraţii. Încă nu ne-am gândit dacă vom avea candidat la preşedinţia judeţului. Vom avea însă liste de consilieri în fiecare localitate şi în peste 60% din localităţi vom avea candidat la primării”, a precizat Mircia Gutău.

Sursa: ramnicuvalceaweek.ro

Un răspuns

  1. As dori sa intreb daca Primaria impreuna cu Dir.de Asistenta Sociala,nu ar putea sa urmeze exemplul altor primarii(ex.Primaria Brasov impreuna cu DAS etc.)si sa acorde si la noi vouchere ptr.pensionarii cu pensii sub 1000 lei cu ocazia Sarbatorilor Pascale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente