COMUNICAT

Consilierul local Pîrvulescu, ales viceprimar ilegal, din punctul meu de vedere, de către colegii lui din Consiliul Local, iar se dă în stambă și face pe cameramanul prin Primărie. Postează un filmuleț de toata jena, prin care se plânge că nu are laptop și imprimantă și nu stiu ce alte acareturi.

Prin rândurile următoare doresc să clarific lucrurile : Domnii Pîrvulescu și Gheorghiu ar fi trebuit să vină la serviciu pe data de 11 noiembrie 2020.Le-a luat o saptamană să își facă curaj și s-au prezentat la muncă în data de 18 noiembrie. Au venit la biroul meu, m-au anunțat că încep activitatea și le-am urat succes. In aceeasi zi am dat dispoziție ca celor doi să le fie achizitionate laptop-uri, imprimante și telefoane mobile de serviciu.

Birourile în care i-am așezat sunt zugravite, curate dotate cu mobilier nou care le asigură tot confortul necesar funcției lor. Zilele următoare vor primi calculatoarele, imprimantele și telefoanele mobile.

In videoclip Pirvulescu minte că primarul are angajați 4 consilieri personali. Conform Legii, primarul are dreptul la 6 consilieri personali. In realitate sunt angajati doar 3, iar unul dintre ei este șef de cabinet, adică face activitate de secretariat, tocmai pentru a nu crește inutil cheltuielile Primăriei.

Probabil cei doi, Pirvulescu si Gheorghiu, se asteptau ca primarul să îi întâmpine în ușa instituției cu eșarfa pe umăr si dându-le onorul, atunci când au venit la serviciu. Le transmit pe aceasta cale să lase circul la o parte, să devina doi oameni responsabili și să se apuce de proiectele cu care și-au câștigat mandatele de consilieri locali. Le mai transmit că activitatea lor actoricească nu mă impresionează deloc.Le voi cere lunar un raport de activitate pe care îl voi aduce la cunostința ramnicenilor și îi voi trata cu același respect cu care ei tratează instituția Primăriei Rm. Valcea.

Îi somez pe cei doi viceprimari să nu mai pună presiune pe secretarul general al Primăriei, amenințându-l cu plângeri penale pentru că nu dă curs inițiativelor lor total ilegale, făcute pe genunchi în sediul PNL. Domnul Ion Didoiu este un profesionist care nu a încălcat niciodata Legea in Primărie !

In ce priveste angajarea celor 4 consilieri personali pe care i-au cerut, le transmit cu această ocazie că viceprimarii nu au avut niciodată consilieri, asadar cererea lor nu va fi indeplinita. Conform Legii, viceprimarii sunt subordonati primarului și, dacă sunt capabili, iși vor duce la indeplinire dispozițiile care le vor fi dispuse de șeful instituției, fără cheltuieli inutile.

P.S. Lăsați bășcălia deoparte, stimați colegi ! Vâlcenii vor de la aleșii locali responsabilitate,respect, proiecte, administrație locală eficientă ! Sunteți capabili de aceste lucruri ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente