Vizita ambasadoarei Republicii Tunisiene la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea

Ambasadoarea Republicii Tunisiene în România, E.S. doamna Raja JHINAOUI EP BEN ALI, a fost primită mercuri, 25 noiembrie 2020, la sediul Primăriei Râmnicu Vâlcea de către primarul Mircia Gutău.

Doamna ambasador și-a exprimat disponibilitatea intermedierii unor colaborări între municipalități din România și Tunisia, dar și între firme române și tunisiene, în vederea unor eventuale parteneriate comerciale bilaterale.

La întâlnire au fost prezenți și reprezentanții a două firme ”fanion” ale orașului, ANNABELLA și BOROMIR, care s-au arătat interesate de posibilitatea desfășurării de schimburi comerciale cu firme din Tunisia.
De asemenea, doamna ambasador a înmânat primarului municipiului o scrisoare din partea domnului Morjane Sahloul, Președintele comisiei de relații externe și cooperare descentralizată a Consiliului Local al orașului Hammam Sousse.

Orașul tunisian își dorește să se înfrățească cu Râmnicu Vâlcea și să dezvolte, împreună cu partea română, proiecte culturale, educative și sportive. Hammam Sousse este un oraș situat la țărmul Mării Mediterane, cu o suprafață de 2000 ha și o populație de 45.000 locuitori, la 140 km de capitala Tunis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente