Platforma de audienţe online gutau.ro a început să funcţioneze

În doar o săptămână de la lansare, platforma de audienţe online gutau.ro, o nouă modalitate de interacţiune cu locuitorii oraşului, prin care se pot face sesizări şi propuneri pentru bunul mers al comunităţii, funcţionează din plin, contabilizând deja mai multe zeci de postări constând în sesizări, propuneri sau întrebări despre stadiul unor investiţii.

Cu un timp mediu de răspuns sau de luare a unor măsuri de 2 zile (aproape jumătate dintre postări primind răspuns în doar o zi), acest nou intrument de interacţiune îşi dovedeşte eficienţa atât în ceea ce priveşte soluţionarea unor probleme stringente pentru locuitorii municipiului, cât şi pentru colectarea unor propuneri pertinente privind viitoarea dezvoltare a oraşului. În acelaşi timp, audienţele ”clasice”, constând în discuţiile faţă în faţă cu conducerea primăriei şi cu reprezentanţii departamentelor de specialitate, continuă să se desfăşoare săptămânal la sediul din str. General Praporgescu, în fiecare zi de miercuri, prin înscriere la Centrul de Informare a Cetăţenilor, în faţa petenţilor venind, prin rotaţie, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu.

Un răspuns

  1. Domnule primar, aveti vreun plan cu Strada Stirbei Voda de la Parcul Zavoi pana la unitatea militara? strada arata ca dupa bombardamente, e pacat de acea intrare in oras dinspre Olanesti, fiind o strada centrala unde multi locatari au incercat sa ii schimbe fata si au invesit in locuintele lor, pacat ca Primaria i-a lasat de izbeliste. Circulatia e infernala, carosabilul si trotuarele sunt daramate, teii vechi care au dat frumusete zonei ar trebui intineriti cu copaci noi, deja radacinile au spart trotuarele facute in era comunista si carpite o singura data in 30 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente