Un nou spaţiu dedicat copiilor din cartierul Ostroveni, în vecinătatea Şcolii gimnaziale ”Anton Pann”

Amplasat în imediata vecinătate a Şcolii gimnaziale ”Anton Pann” – una dintre cele mai performante unităţi şcolare din municipiu – noul spaţiu de relaxare de la intersecţia străzilor Lucian Blaga şi Ostroveni, din cel mai mare cartier al oraşului, vine cu o ofertă articulată pe toate gusturile. Astfel pe o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp au fost amplasate un loc de joacă pentru copii, o zonă de fitness cu echipamente dedicate şi există şi un spaţiu de relaxare constituit din băncuţe, zone verzi şi copaci.

Lucrările executate aici au constat în montarea de echipamente de joacă şi fitness, montare de gazon şi pomi decorativi, reparaţii la împrejmuire şi montare de panouri de fier forjat, pavarea aleilor şi aşternere de covor PVC pentru locurile de joacă. Alte lucrări realizate de Municipalitate au vizat curtea Şcolii ”Anton Pann”, unde s-a aşternut gazon, s-a montat covor poliuretanic pe alei şi s-au amplasat băncuţe.

Amplasat în imediata vecinătate a Şcolii gimnaziale ”Anton Pann” – una dintre cele mai performante unităţi şcolare din municipiu – noul spaţiu de relaxare de la intersecţia străzilor Lucian Blaga şi Ostroveni, din cel mai mare cartier al oraşului,

Cu ocazia inaugurării acestui spaţiu complex – care a avut loc vineri, 19 iulie, în prezenţa a sute de copii din Ostroveni şi la care au mai participat inspectorul general şcolar Andra Bică, directorul Şcolii ”Anton Pann”, Adrian Burlan, precum şi viceprimarul Eusebiu Veţeleanu – primarul Mircia Gutău a declarat că prin investiţiile făcute aici a vrut să ofere condiţii europene pentru copiii de anvergură europeană care se pregătesc în această unitate şcolară, felicitându-i pentru rezultatele deosebite obţinute în mod constant. Totodată, edilul-şef a subliniat că succesul investiţiilor făcute de administraţia locală în şcolile din municipiu s-a datorat şi colaborării foarte bune avute cu conducerea Inspectoratului Şcolar General Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente