Primăria Râmnicu Vâlcea a obţinut de la bugetul de stat toţi banii solicitaţi pentru realizarea locuinţelor de la căminul Liceului ”Ferdinand I”

La începutul lunii iulie, primarul Mircia Gutău semna contractul de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice privind asigurarea unei prime finanţări, în valoare de 1.400.000 lei, pentru obiectivul de investiţii ”Transformare clădire internat Liceul Tehnologic Ferdinand I în locuinţe sociale”, ale cărui lucrări au demarat în cursul anului 2018 şi în urma căruia vor rezulta 90 de unităţi locative.

Peste două luni, pe 16 septembrie, MDRAP a emis Ordinul nr. 2601, în a cărui Anexă, municipiul Râmnicu Vâlcea este prins cu întreaga sumă solicitată pentru acest obiectiv de investiţii, respectiv 4.045.975,65 lei. Aceeaşi anexă menţionează şi suma de 108.268 lei, reprezentând o primă tranşă din solicitarea Municipalităţii pentru realizarea ansamblului de locuinţe sociale din Ostroveni Sud, totalizând 120 de unităţi locative. Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea obţine astfel 13,4% din întreaga sumă de 31 de milioane de lei alocată, prin respectivul Ordin, celor 58 de investiţii de acest fel din întreaga ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente