Profesoarele Carmen Farcaş şi Victoria Gibescu au primit Diplomele de Cetăţeni de Onoare ai Râmnicului

Un moment festiv surpriză a avut loc marţi, 24 septembrie, la reuniunea Comitetului Director al Asociaţiei Seniorilor din Educaţie, Ştiinţă şi Cultură Vâlcea: primarul Mircia Gutău împreună cu viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au înmânat Diplomele de Cetăţeni de Onoare profesoarelor Carmen Farcaş şi Victoria Gibescu, care au primit cea mai înaltă distincţie acordată de Municipalitatea Râmnicului la finele lunii iunie pentru ”contribuţia la dezvoltarea învăţământului din municipiul Râmnicu Vâlcea, a culturii şi educaţiei locale”.

Cu această ocazie, edilul-şef a declarat că nu putea fi ales un cadru mai potrivit pentru un astfel de eveniment decât în faţa celor mai distinşti seniori din domeniul educaţiei, în care cele două titulare ale acestei distincţii au făcut performanţă timp de decenii. De asemenea, primarul Gutău i-a anunţat în premieră pe cei prezenţi că, de la finele acestui an, îşi vor putea desfăşura activităţile în noile spaţii – generoase şi complet dotate – ce vor fi date în folosinţă la Arenele ”Traian”, anunţ primit cu mare bucurie de toţi cei prezenţi.

Preşedintele asociaţiei, Gheorghe Pantelimon, a mulţumit conducerii Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru tot sprijinul acordat structurii pe care o conduce, subliniind cu mândrie că din totalul de aprope 180 de membri, şase seniori sunt beneficiari ai titlului de Cetăţean de Onoare al municipiului Râmnicu Vâlcea: profesoarele Carmen Farcaş şi Victoria Gibescu, avocatul Paul Angelescu, profesorul şi antrenorul Laurenţiu Stilea, prof. univ. dr. Alexandru Popescu-Mihăeşti şi părintele arhimandrit Veniamin Micle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente