Primarul Mircia Gutău a inaugurat două lucrări complexe finalizate în zone limitrofe ale municipiului

Miercuri, 21 august, primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu au inaugurat două investiţii complexe finalizate în zone limitrofe ale municipiului.


Prima dintre acestea constă în lucrări de stabilizare cu 280 de gabioane pe o lungime de 300 m pe intrarea Stăncioiului din Goranu, de-a lungul pârâului cu acelaşi nume, realizarea unui podeţ din beton, precum şi amenajarea a 100 m de drum în pantă abruptă – montare borduri, realizarea de rigolă carosată şi betonare – şi a 80 m de rigolă, toate având drept scop eliminarea problemelor cauzate de precipitaţiile abundente şi facilitarea accesului la proprietăţi. Primarul Gutău a anunţat că în perioada următoare se are în vedere şi asfaltarea drumului astfel stabilizat, dar şi alte lucrări similare, menite să elimine problemele specifice acestei zone deluroase din Vestul municipiului.


Cea de-a doua lucrare inaugurată a fost aceea de realizare a unui canal colector din beton şi de podeţe de acces la proprietăţile de pe strada Dumitru Zăgănescu din Copăcelu, investiţie demarată, ca şi precedenta, la solicitările locuitorilor care se confruntau, de zeci de ani, cu probleme serioase la fiecare ploaie. Primarul Mircia Gutău s-a arătat mulţumit de calitatea lucrărilor şi a declarat că se află în fază avansată realizarea de canalizare pe străzile adiacente – Tică Ştefănescu şi Andrei Mureşanu – în demersul constant al Municipalităţii de a oferi condiţii civilizate tuturor râmnicenilor, indiferent de zonele în care locuiesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postari recente